• Sunați aici: 0763 030 611
 • TERMENI SI CONDITII

  CONDITII GENERALE DE UTILIZARE
  Site-ul www.CeraMihailescu.com furnizeaza produsele care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Utilizarea acestui magazin virtual implica acceptarea acestor termeni si conditii. Recomandam citirea cu atentie, pentru a evita orice neîntelegeri ulterioare.
  Administratorii site-ului isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, in orice moment fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

  TERMENI LEGALI
  1.Proprietatea Continutului
  Intregul continut al site-ului www.CeraMihailescu.com, incluzand texte, imagini, grafice, butoane, elemente de grafica web si orice alte date este proprietatea CERA MIHAILESCU SRL si/sau a asociatilor sai, si/sau a partenerilor sai, si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.
  Folosirea fara acordul scris CERA MIHAILESCU SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

  2.Utilizarea Site-ului
  In timpul utilizarii site-ului si a serviciilor sale dvs., utilizatorul, va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele similare care pun in pericol buna functionare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor etc; va angajati sa nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, creati produse derivate sau sa vindeti orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul site-ului; va angajati sa suportati orice costuri aditionale legate de utilizarea site-ului - cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice si de servicii de Internet - sau pierderi financiare rezultate prin folosirea neautorizata a contului utilizat pentru tranzactii sau achizitii prin acest site.
  Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.
  CERA MIHAILESCU SRL are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Societatea CERA MIHAILESCU SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.
  In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii CERA MIHAILESCU SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc.
  Se garanteaza, de asemenea, societatii CERA MIHAILESCU SRL si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut.
  Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.
  CERA MIHAILESCU SRL nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului www.CeraMihailescu.com


  Responsabilitati privind produsele si comenzile
  CERA MIHAILESCU SRL nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. CERA MIHAILESCU SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care CERA MIHAILESCU SRL nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita CERA MIHAILESCU SRL nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate.
  CERA MIHAILESCU SRL face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard.
  Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor. Societatea CERA MIHAILESCU SRL nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta CERA MIHAILESCU SRL in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective spre solutionare.

  Conditii de returnare a produselor
  Clientii site-ului www.CeraMihailescu.com pot returna produsele cumparate, în ambalajul original, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea acestora, fara penalitati si fara necesitatea invocarii unui motiv. Clientul isi asuma cheltuielile de returnare a produselor. Clientul va returna produsul/produsele numai în ambalajul original nedeteriorat si împreuna cu documentele originale ale comenzii respective. Inainte de returnare si de expedierea propriu-zisa,este necesara o solicitare scrisa, la adresa de e-mail contact@ceramihailescu.com. CERA MIHAILESCU SRL va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data primirii produselor returnate. Suma înapoiata nu va include cheltuielile de transport. Este responsabilitatea clientului ca produsul returnat sa ajunga in conditii optime la sediul magazinului Cera Mihailescu.

  Limitari ale responsabilitatii
  Informatiile prezentate pe site-ul www.CeraMihailescu.com, au caracter informativ si pot fi modificate fara o notificare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete, insa consilierul in vanzari face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat.